Dalo – Wedstrijdinfo leden


Algemeen

Beste ouders en atleten,

Ook deze zomer willen we proberen zoveel mogelijk atleten te stimuleren om deel te nemen aan wedstrijden. Uit de uitgebreide kalender hebben we een aantal wedstrijden uitgekozen waar we als vereniging met de benjamins, pupillen en miniemen in groep naar toe willen gaan. Op deze wedstrijden probeert er ook telkens een jeugdtrainer aanwezig te zijn.


Voor pupillen (2004-2005) en miniemen (2003-2002):

Het opgeven van minimaal 5 wedstrijden en daardoor ook het deelnemen aan de extra trainingen is niet vrijblijvend.

Hou er rekening mee dat wanneer je toch niet deelneemt aan 5 wedstrijden je teruggezet wordt naar de groep die geen extra 30 minuten traint. Je kan sowieso pas deelnemen aan de 30 minuten extra training als je in de winter ook 5 wedstrijden hebt gelopen en voldoende op training bent geweest. Om te zien tot welke trainingsgroep je behoort zie brief trainingen zomerseizoen.


Voor benjamins (2006-2007)

Voor de benjamins (2006 en 2007) vinden we het leuk als ze proeven van wedstrijden, je mag vrij kiezen uit de lijst maar op de wedstrijden van Lommel, Heusden en Tessenderlo.

is er sowieso een benjamintrainer aanwezig!

Om te zien tot welke trainingsgroep je behoort zie brief trainingen zomerseizoen.

 

Als je aangemeld bent voor wedstrijden gaan we er ook van uit dat je daadwerkelijk aanwezig bent. Wanneer je onverwacht toch niet kan, verwachten we natuurlijk dat je je afmeldt en in samenspraak met je trainer een nieuwe wedstrijd uitkiest.

 

Voor alle duidelijkheid: we vinden volle inzet en deelname belangrijker dan winnen. Natuurlijk verwachten we gemotiveerde atleten op de trainingen ter voorbereiding van deze wedstrijden.

 

Voor atleten die niet aan 5 wedstrijden kunnen of willen deelnemen willen we nog even melden dat deze atleten echt wel mee kunnen doen aan wedstrijden. Inschrijven gebeurt altijd de dag zelf, dus je bent altijd vrij om mee te doen. De trainers verwelkomen je met open armen.

 

Uiteraard verwachten we dat alle atleten deelnemen aan wedstrijden die de eigen vereniging organiseert.


Zo 30/08 Neerpelt Provinciaal kampioenschap aflossing www.sacn.be

www.pclimburgatletiek.be

!!! Gaat enkel door indien we een ploegje samen kunnen stellen en we voldoende kunnen trainen (ivm vakanties)

Is Extra! telt niet mee voor de 5 wedstrijden)