U bent hier

Corona update 25/01/21

Beste atleten, trainers, ouders,

 

Aangezien men de Corona-cijfers maar slecht onder controle krijgt heeft onze gouverneur, spijtig genoeg maar terecht, beslist om een verbod af te kondigen voor buitenschoolse activiteiten.

 

Dit wil dan ook zeggen dat er voorlopig geen heropstart van de trainingen mogelijk is.

 

Zie hieronder het bericht dat we van de stad Lommel ontvangen hebben.

 

Beste sportclubs en sportbeheerders,

 

Naar aanleiding van een aantal alarmerende besmettingen binnen kleuter- en basisscholen in Hamont-Achel en middelbare scholen in Lommel kondigde de gouverneur gisterenavond nieuwe - strengere - maatregelen af voor de gemeenten binnen de Eerstelijnszone Noord-Limburg: Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Peer, Hechtel-Eksel en Bocholt.

 

Concreet betekent dit voor ​de sportclubs/organisatoren dat alle trainingen/wedstrijden voor kinderen onder 13 jaar stopgezet worden vanaf zondag 24 januari 2021 en dit ten minste tot en met vrijdag 12 februari 2021 op het grondgebied van de gemeenten binnen de Eerstelijnszone Noord-Limburg: Hamont-Achel, Lommel, Pelt, Peer, Hechtel-Eksel en Bocholt.

 

Voor meer info kan je de site van de stad Lommel raadplegen via onderstaande link:

 

https://www.lommel.be/product/4247/verbod-op-buitenschoolse-activiteiten-voor-kinderen-onder-13-jaar

 

Wij hopen dat iedereen de opgelegde regels in verband met Corona opvolgt en dat we zo snel als mogelijk de trainingen terug kunnen starten.

 

Namens het DALO-bestuur.

Type: 
Activiteit